Rooster Coffee Akademija

Rooster Coffee Akademija za obuku barista je deo Rooster Coffee kompanije, nastao iz želje za prenošenjem našeg znanja. U prostoru posebno opremljenom i namenjenom edukaciji i treningu pružamo mogućnost učenja i usavršavanja baristima i onima koji to žele da postanu. Kvalitetno koncipiran nastavni program polaznicima pruža uvid u osnove barističke veštine, osposobljavajući ih za uspešan rad u ugostiteljskim objektima.


PRIJAVI SE

Program za obuku barista

Obuka se obavlja na San Remo aparatima. Napredniji polaznici imaju mogućnost da nauče sve o alternativnim metodama pripreme kafe iz Brew Bar segmenta (Siphon, French Press, Aeropress, V60 Dripper, Chemex, Moka Pot).

Umeće bariste

Ovako se zaokružuje proces stvaranja savršenog ukusa espressa za koji je, osim kvalitetnih zrna kafe, izbalansirane recepture blendova i načina pečenja, potrebno i umeće bariste. Na kraju celokupnog procesa pripreme kafe barista je taj koji svojom veštinom omogućava da punoća ukusa i finoća arome dođu do punog izražaja.

Rooster Coffee Company 066 330 543 office@rooster.rs Tošin bunar 51, Zemun